Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

ManuVision har tavshedspligt. Vi udviser stor diskretion både til vores klienter, samt alle vi kommunikerer med digitalt. Vi deler ikke personfølsomme oplysninger udenfor ManuVision-regi.

Med EUs persondataforordning General Data Protection Regulation (GDPR) er det et krav, at alle virksomheder, som indsamler og håndterer persondata, skal have en privatlivspolitik. ManuVision har udarbejdet en privatlivspolitik samt en handlingsplan for at håndtere persondata. Det har vi gjort udefra GDPR-retningslinier og databehandleraftaler med vores tjenesteudbydere.

Om de foreligger hos os analogt eller digitalt, sørger ManuVision for at opbevare data forsvarligt og utilgængeligt for andre. Vores handlingsplan indebærer en årlig vurdering af de data vi indsamler og opbevarer, samt tjenesteudbyderne.

Dataansvar

Som kropsterapeutisk virksomhed har vi pligt til at føre journal efter dine behandlinger, så det står noteret hvilke skader/smerter/lidelser du er kommet for at få hjælp til, og hvordan behandlingerne i dén henseende skrider frem. Dette kategoriseres som personfølsomme oplysninger. Deling af informationer om dig og eventuelle helbredsmæssige forhold kan, hvor det er nødvendigt, udveksles internt hos os. Vi videregiver ikke dine oplysninger til personer mv. udenfor ManuVision. 
 
Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du er klient her hos os, eller så længe det er påkrævet af hensyn til afregning og bogføring.
 
Du har til enhver tid krav på at få indsigt i de personoplysninger, som vi registrerer og behandler om dig. Hvis du mener, at vi har registreret forkerte oplysninger om dig, kan du bede os om at rette oplysningerne.
 
Skulle du ønske at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde nærmere oplysninger om på www.datatilsynet.dk.

Vores hjemmesider indsamler anonyme data om besøgerne, og vi bruger forskellige sociale medier der har adgang til brugernes data. Ligeledes har vi data om alle der er tilmeldt vores nyhedsmails. Der er indgået de nødvendige databehandleraftaler med de aktuelle tjenester.

Kontaktoplysninger vedrørende privatlivspolitik

ManuVision ApS
Bernhard Bangs Allé 25-27
2000 Frederiksberg C
Telefon 3510 8833
Mail: info@manuvision.dk
CVR 39071606
 

 

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer