Kroppens Indre Landskaber

Et foredrag om kropsbevidsthed i teori & praksis 

Jacob Aremark Workshop

Kroppen kan holde balancen, når vi cykler; men den kan også fornemme og reagere på stemningen i en samtale. Kroppen kan mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning. Kort sagt kan kroppen en hel masse ting, som den lille del af mig selv, jeg for det meste kalder for ”jeg”, ikke kan

“Den bedste, billigste og mest vedvarende vej til større livsglæde og selvindsigt går via en større kontakt til kroppen.”

-

De fleste mennesker som beskæftiger sig med “holistisk” træning som fx. ManuVision Træning, yoga, chi kung m.m., har en intuitiv fornemmelse af, at det forholder sig sådan. Og rigtig mange mennesker dyrker ikke bare kroppen for den fysiske sundheds skyld, men også fordi de oplever at de via kroppen kommer i kontakt med dybere lag af sig selv igennem.

Foredraget her handler om, hvordan du kan blive endnu bedre til at forstå de evner & ressourcer, som du kan få adgang til igennem forskellige former for kropslig opmærksomhedspraksis. Du vil dels blive introduceret til konkrete og lettilgængelige øvelser, som du kan anvende i hverdagen. Og du vil blive inviteret til at reflektere med på mere filosofiske overvejelser om, hvad kroppen overhovedet er for en størrelse, og hvilken rolle vores forhold til den spiller for vores almindelige liv og velbefindende.

Billetter

Købes hos Billetto her: https://billetto.dk/en/e/kroppens-indre-landskaber-tickets-299228

Tid

Fredag d. 14. september 2018, kl. 19-21

Sted

ManuVision Huset, Bernhard Bangs Allé 25, 2.sal, 2000 Frederiksberg.

Om Jacob Aremark

Jacob er ManuVision Kropsterapeut og Træner, yogalærer, Cand.mag. i filosofi og forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber - en praktisk indføring i kropsbevidsthed”. 

Læs mere om Jacobs indgang til ManuVision via træningen her: http://manuvisionuddannelsen.dk/jacob-aremark-hold-8/

Har du spørgsmål, kontakt Jacob Aremark på tlf: 60718030 eller jacob@aremark.dk.

 

 

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer